Hierboven een impressie van het Amsterdam Light Festival dat op 30 november van start gaat. Oprichtster van cosmetics.nl Ingrid Bense is naast schoonheidsspecialiste en massage- en sporttherapeut uit liefhebberij ook schipper en stadsgids in de hoofdstad en organiseert jaarlijks dit uitje voor vrienden en bekenden. Dit jaar is het ook voor anderen mogelijk hieraan deel te nemen.

Zowel op zondag 3 december als op vrijdag 5 januari zijn er om 17.00u, 18.45u en 20.30u afvaarten vanaf de Prins Hendrikkade (t.o het CS). In 1,5 uur varen we langs alle kunstwerken en schipper Ingrid geeft daarbij op persoonlijke wijze de nodige toelichting. 

De boot is een historische trekschuit, met toilet, die voorzien is van een elektrische motor en daarmee erg stil. De boot heeft verwarming en dekentjes aan bood want als het weer het toelaat zal zo veel mogelijk open gevaren worden, zowel de ramen als het dak kunnen geheel of deels open, zodat het zicht zo optimaal mogelijk is. Per vaart kunnen max. 28 personen mee en vol = vol

De kaartjes zijn tijdens het ALF altijd wat duur omdat per passagier bijna € 7,- moet worden afgedragen aan de organisatie. Ingrid kan de boot echter voordelig huren en is als schipper vrijwillig waardoor deze tocht tegen kostprijs á € 21,- p.p. (incl. chocomel/gluhwein & knabbels) geboekt kan worden! 

Boeken of info: info@cosmetics.nl of info@schipperamsterdam.nl of bel vast: 020 496 7308 mobiel: 06 2266 7802