courtinsamples
Courtin Samples
Artikelnummer: 45000
€ 0,00 inclusief BTW
Prijs per stuk


Totaal configuratie: € 0,00
Omschrijving
Vertel het een bekende

Van vrijwel alle Courtin producten zijn sachets á 3ml of minaturen á 12ml leverbaar. Handig om uit te proberen of in uw toilettas te doen zodat u ook op vakantie uw favoriete producten kunt gebruiken.

Bij elke bestelling ontvangt u altijd een sample gratis (u kunt in het vakje opmerkingen van uw bestelformulier een eventuele voorkeur aangeven) maar indien u meerdere samples wilt of iets specifieks zoekt, dan kunt u hier een keuze maken. We bieden onze samples tegen kostprijs aan. Helaas niet gratis omdat het onmogelijk is de grote hoeveelheid sample-aanvragen te honoreren want het samplemateriaal moeten wij ook tegen betaling inkopen en ook de verzending brengt kosten met zich mee.

Houdt u er wel rekening mee dat de shopsoftware geen onderscheid kan maken tussen bestellingen die in een brievenbuspakje passen en iets dat als pakket verzonden moet worden. Wel wordt, afhankelijk van het totale orderbedrag, automatisch korting en eventueel geheel of gedeeltelijk lagere verzendkosten verrekend. Besteld u uitsluitend samples die tezamen in een brievenbusdoosje passen (max. 25)? Kies dan bij betaaloptie voor een handmatige overschrijving, u mag dan € 4,- van het totale bestelbedrag aftrekken. Betaalt u toch per Ideal en past uw gehele bestelling in een brievenbuspakje dan ontvangt u per mail een kortingscode voor hetzelfde bedrag die u bij een volgende bestelling in mindering kan brengen.
Let op: per soort kunt u maximaal 5 exemplaren bestellen.

Let op: niet alle samples zijn altijd voorradig. Indien een sample langdurig niet leverbaar is wordt een door ons afgevuld potje/flesje met het betreffende artikel geleverd zodat u het product toch kunt uitproberen. Wij zorgen er in dat geval natuurlijk voor dat de hoeveelheid minimaal dezelfde is als middels de samples besteld. U houdt er in dat geval dus ook een potje of flesje aan over dat u zelf later weer kunt bijvullen. 

Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen