Op locatie is voor bedrijven en evenementen zowel stoelmassage als massage op een normale massagebank mogelijk. 

 
Voor wie is bedrijfsmassage? 

Bedrijfsmassage is geschikt voor iedereen maar een echte aanrader voor mensen die:
 
- Onder hoge druk werken
- Lange tijd achter de computer werken
- Veel en zwaar lichamelijk werk uitoefenen
- Vaak in dezelfde houding werken
- Een crisisperiode ondergaan
- Een zware meeting in het vooruitzicht hebben
- Zwanger zijn
- Geen tijd hebben naar een masseur toe te gaan
 
 De voordelen

• Verlaagt ziekteverzuim
• Werkt preventief
• Vermindert spierspanning en stress
• Geeft direct energie
• Verhoogt de concentratie
• De arbeidsmotivatie neemt toe
• Laagdrempelig
• Kleding kan aanblijven
• Neemt maar 20 minuten tijd p.p.
• Professionele aanpak
• Lage prijs - groot effect
• Fiscaal aftrekbaar
 
Redenen om bedrijfsmassage te boeken
 
* Ter ondersteuning bij te leveren prestaties.
* Als beloning, motivering en stimulans.
* Hulpmiddel bij terugdringen van ziekteverzuim.
* Om uzelf en uw collega’s gezond te houden
* Als relaxmoment tijdens een drukke werkdag

 
Extra energie op de werkplek
 
Stress en RSI. Het zijn typische kantoorkwalen, die het ziekteverzuim verhogen. Niks aan te doen? Juist wel! De oplossing is verrassend eenvoudig en levert bij tal van bedrijven bewezen resultaat: bedrijfsmassage.
 
Alleen al in Nederland waren in 2008 meer dan 21.000 werknemers zes weken of langer afwezig van hun werk als gevolg van aan stress verwante aandoeningen. Nog eens 13.000 waren absent vanwege rugklachten. Bedrijfsmassage past in een modern personeelsbeleid en voorkomt stress, RSI en aanverwante klachten. Na een massage voelt men zich weer fit en energiek. De productiviteit gaat omhoog en het ziekteverzuim daalt. De investering verdient zichzelf daardoor snel terug. Bovendien zijn er ook aanzienlijke fiscale voordelen; de kosten worden onder bepaalde voorwaarden als bedrijfskosten aangemerkt en de BTW mag worden verrekend.
 
Er is veelvuldig bewezen dat stoelmassage op regelmatige basis ziekteverzuim doet dalen, RSI tegengaat en stress en spanning aanzienbaar doet dalen. Net als bij andere massagevormen komen bij stoelmassage de hormonen endorfine en oxytocine vrij die stress verminderen enhet geluksgevoel stimuleren. Dit heeft een zeer positief effect op het welzijn van de medewerkers en daarmee indirect op het succes van de onderneming.
 
Voor stoelmassage is maar een kleine ruimte nodig en het kan daarom praktisch overal gegeven worden; bijvoorbeeld op de werkplek of gedurende evenementen. Het meest prettig is een af te sluiten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer maar ook een rustig hoekje kan voldoen.
 
De masseur komt op locatie met een speciaal ontwikkelde stoel. Hierop kunt u, zonder kleding te hoeven uittrekken, in een ergonomisch verantwoorde houding plaatsnemen. Volgens een uitgebalanceerd behandelschema van ongeveer 20 minuten worden rug, nek, hoofd, schouders, armen & handen en soms ook de benen met Shiatsu drukpuntmassage behandelt waarbij u onmiddellijk de vitaliserende en ontspannende werking ervaart.
 
Professionele aanpak
 
Een belangrijk doel van stoelmassage is het vroegtijdig signaleren van lichamelijke problemen waardoor wordt voorkomen dat de ernst van een klacht, en de gevolgen hiervan, verder toeneemt. Niet alleen zal de werknemer zijn/haar lichaam tijdens de massage beter leren kennen en eventuele problemen eerder opmerken, een goed opgeleidde masseur kan klachten snel herkennen, inschatten en de werknemer zo nodig tijdig adviseren bijvoorbeeld een fysiotherapeut te bezoeken.

Deze professionele aanpak wordt gegarandeerd doordat de bezoekende masseur van Stress Recess Bedrijfsmassage altijd een goed opgeleidde massage- en sporttherapeut is die regelmatig bijscholingen volgt en over veel relevante kennis beschikt. Naast opleiding en ervaring in diverse massagevormen beschikt de masseur ook over een erkend stoelmassage certificaat. Zijn er bepaalde wensen of klachten? Vertel het de masseur en die gaat er direct mee aan de slag.
 
Voor het beste resultaat is het aan te raden om de massage op wekelijkse basis uit te voeren maar het is uiteraard ook mogelijk dit met een andere frequentie te doen.
 
Tarieven
 
De massages worden op locatie verricht, bij voorkeur in een afsluitbare, verwarmde ruimte. De masseur neemt een massagestoel en attributen zoals intekenlijsten e.d. mee.
 
Een enkele massage kost € 29,50 (all-in) en is incidenteel, particulier of als proefmassage te boeken. Indien vervolgens een contract wordt afgesloten wordt de proefmassage gecrediteerd.
 
 Contracttarieven 
1e uur
2e e.v. uur
contract tot 3 maanden
€ 60,-
€ 50,-
contract 6 maanden
€ 55,-
€ 45,-
contract 12 maanden
€ 50,-
€ 40,-
 
Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief voorrijkosten indien de massage plaatsvindt in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht of Ouderkerk aan de Amstel en exclusief eventuele parkeerkosten.De minimale contractafname is drie massages waarvoor een uur tijd nodig is. Voor aantallen niet deelbaar door drie geldt voor de 4e en 5e persoon een derde van het 1e uurtarief p.p. Voor de 7of volgende wordt een derde van het 2e uurtarief berekend.
 
Indien wordt voldaan aan een aantal voorwaarden zijn de stoelmassages aftrekbaar van de belasting. Op www.belastingdienst.nl vindt u de actuele informatie hierover.
  
Vergoeding door zorgverzekeraars
 
Sommige zorgverzekeraars vergoeden bepaalde stoelmassage behandelingen. Raadpleeg hiervoor uw collectieve zorgverzekeraar.
 
Subsidies voor stoelmassages
 
Indien de stoelmassages deel uitmaken van een totaal project ter verbetering van de arbeidsomstandigheden of reductie van het ziekteverzuim, kan een beroep worden gedaan op bepaalde subsidieregelingen. De ervaring leert dat het ingaan van een subsidietraject meestal pas zinvol is bij een bereik van enkele honderden werknemers.