blanchessewhiteningliftingserum15ml50kortingletopopop
Blanchesse whitening lifting serum 15ml 50% korting Let op: OP =OP
Artikelnummer: 11261
€ 15,60 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende
LET OP: dit artikel gaat uit het assortiment en OP=OP 50% korting
 
- Verlicht de huid in zijn totaliteit
- Bleekt de reeds aanwezige pigmentvlekken
- Gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen
- Verstevigt het bindweefsel en geeft een liftend effect

De werkzame ingrediënten gaan het ontstaan van nieuwe vlekken tegen èn doen bestaande vlekken verdwijnen. Het serum stimuleert de aanmaak van collageen en herstelt beschadigde collageenvezels in de huid. Verstevigt het bindweefsel en geeft een liftend effect. De pigmentproductie in de huid wordt verlaagd, na reeds 4-6 weken zijn de eerste resultaten zichtbaar! Bevat geen hydrochinon. Gebruik het serum ’s ochtends en ’s avonds na de reiniging voor een heldere, stralende huid. Goed laten intrekken, daarna afsluiten met Blanchesse whitening moisturizing 24h crème.
 
Waarom een serum gebruiken?
Een serum is veel geconcentreerder dan een normale dag- of nachtcrème doordat er geen zogenoemde vulmiddelen aan toegevoegd zijn. Binnen de formule van een serum is dus meer ruimte voor actieve ingrediënten en werkzame stoffen. 
Door het gebrek aan vulmiddelen geeft een serum niet hetzelfde comfort als een dag- en/of nachtcrème waardoor een serum de perfecte basis is onder de dagelijkse verzorging.
 
Mijn advies is om een serum 's ochtends en 's avonds aan te brengen op de gereinigde huid voor de dag- en/of nachtcrème. Hierdoor wordt het beste resultaat bereikt.
 
Het is ook mogelijk om een serum te gebruiken als een "kuur" om de huid een booster te geven. Dit kan wanneer de huid net even wat extra's nodig heeft of bijvoorbeeld in het voor- en najaar of zomer en winter.
 
Ook is het goed om serums, maar ook zeker crèmes af en toe te wisselen. Zo raakt de huid niet gewend aan bepaalde ingrediënten en werkstoffen maar blijft de huid zelf actief en aan het werk om de nodige (ontbrekende) huideigen stoffen aan te vullen.
Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen