hyposencekalmerendserum15ml
Hyposence kalmerend serum 15ml
Artikelnummer: 11291
€ 20,50 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

Dit kalmerend serum is bijzonder geschikt voor de, zeer, gevoelige huid en bevat een hoge concentratie aan werkzame ingrediënten die zorgen voor vermindering van ontstekingen, roodheid en irritatie. De huid ziet er opnieuw helder en stralend uit. Na de reiniging ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de huid, daarna afsluiten met de Hyposence 24h crème.

Waarom een serum gebruiken?
Een serum is veel geconcentreerder dan een normale dag- of nachtcrème  doordat er geen zogenoemde vulmiddelen aan toegevoegd zijn. Binnen de formule van een serum is dus meer ruimte voor actieve ingrediënten en werkzame stoffen. 
Door het gebrek aan vulmiddelen geeft een serum niet hetzelfde comfort als een dag- en/of nachtcrème waardoor een serum de perfecte basis is onder de dagelijkse verzorging.
 
Mijn advies is om een serum 's ochtends en 's avonds aan te brengen op de gereinigde huid voor de dag- en/of nachtcrème. Hierdoor wordt het beste resultaat bereikt.
 
Het is ook mogelijk om een serum te gebruiken als een "kuur" om de huid een booster te geven. Dit kan wanneer de huid net even wat extra's nodig heeft of bijvoorbeeld in het voor- en najaar of zomer en winter.
 
Ook is het goed om serums, maar ook zeker crèmes af en toe te wisselen. Zo raakt de huid niet gewend aan bepaalde ingrediënten en werkstoffen maar blijft de huid zelf actief en aan het werk om de nodige (ontbrekende) huideigen stoffen aan te vullen.


Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Betaine, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Sea Water, Triethanolamine, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Tocopherol, Boswellia Serrata Gum, Ethyl Oleate, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate.

Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen