vitaminecoogcrme30mlbestel2x30mlenontvang1x100ml
Vitamine C oogcrème 30 ml (bestel 2x30ml en ontvang 1x100ml)
Artikelnummer: 11280
€ 23,90 inclusief BTW
Prijs per stuk
Minimale bestelgrootte 2
Omschrijving
Vertel het een bekende
LET OP:Dit product is op dit moment helaas niet in consumentenverpakking leverbaar. Wel is de salonverpakking beschikbaar. Deze is een tube met een inhoud van 100ml dus ruim 3x zoveel als het pompje. Wanneer u 2x (dat is ook tijdelijk het minimumaantal dat u kunt bestellen) het pompje besteld ontvangt u in plaats daarvan een tube van 100ml

Deze intensieve Vitamine C oogcrème helpt droogterimpeltjes en kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen en de huidstructuur te verbeteren. Bovendien helpt Vitamine C de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals zon, (stads)luchtvervuiling en roken. De Vitamine C oogcrème rondom de ogen aanbrengen en deze zachtjes inkloppen.
Tip: De meest gemaakte fout bij het gebruik is van oogcrème is te royaal aanbrengen! Om het vochtvasthoudend vermogen van de huid rondom de ogen te verbeteren bevat een oogcrème speciale werkstoffen. Wanneer u te veel aanbrengt werkt u het ontstaan van vochtwallen juist in de hand. Gebruik daarom voor twee ogen samen een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorreltje. Breng dit op het kussentje van een middelvinger* aan, neem de helft over met de andere middelvinger en klop de creme vervolgens zachtjes rondom beiden ogen in.
* In uw middelvingers heeft u minder kracht waardoor u niet in de verleiding komt de oogcreme te stevig aan te brengen op de tere ooghuid.

 
Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen