maskerhulpsetjehfscrubschaaltjekwastmaskersponzenbandeau
Maskerhulpsetje (HF Scrub, schaaltje, kwast & maskersponzen + bandeau)
Artikelnummer: 11490
€ 24,95 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende
De effectiviteit van een masker staaat of valt met de voorbereiding. Natuurlijk kunnen de werkstoffen dieper doordringen in een goed gereinigde huid waarop zo min mogelijk dode cellen aanwezig zijn. Daarom is het verstandig de gezchtshuid eerst te scrubben.
 
Het aanbrengen van een masker (op de gereingde, droge en warme huid) kan natuurlijk met uw vingertoppen maar dan bent u wel snel door uw materiaal heen en bovendien onstaat er snel verontreiniging. Veel zuiniger, preciezer én professioneler gebruikt u een speciale maskerkwast. Het masker neemt u op vanuit een schaaltje. 

Als uw lichaam actief is gaat de doorbloeding in de spieren omhoog en en de stofwisseling in uw organen, en dus ook uw huid, omlaag. Daarom is het van belang rust te nemen tijdens de inwerktijd van het masker.  

Om het masker na voldoende inwerktijd weer snel en gemakkelijk te verwijderen gebruikt u maskersponzen. Neem daarna wat lotion op een watje om de laatste restjes te verwijderen en de Ph-waarde van de huid te herstellen. Nu kunt u aanvullende verzorging en crème aanbrengen welke, omdat de huid nu extra ontvankelijk is, extra goed zullen worden opgenomen!
 
Een bandeau om uw haren uit uw gezicht te houden tijdens het masker is niet afgebeeld maar wordt wel meegeleverd! Ook ontvangt u bij deze set altijd een selectie van maskersamples.
 
 
Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen