myk1spraypoeder125ml
MYK-1 Spray-poeder 125 ml
Artikelnummer: 216006
€ 9,95 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

Spreemyk biedt een goede oplossing als men last heeft van schimmel, schilfering, kloven of een rode en gevoelige huid. De poederspray kan gemakkelijk gedoseerd worden en blijft aan de voeten "kleven." Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van losse poeder. Daarnaast verfrist en ontgeurt Spreemyk vermoeide voeten en absorbeert het transpiratie.
Spreemyk is ideaal te gebruiken bij het bezoek aan zwembad en sporthal of in uw bowlingschoenen en skischoenen.

 

Gebruik: De bus krachtig schudden.  De getroffen regio van 10cm afstand bestuiven terwijl de bus rechtop wordt gehouden.
 

Samenstelling:
Tetrafluorethaan, Dimethylether, Talk, C7-8 Isoparaffine, Isopropylalcohol, Parfum, Sulconazolnitraat, Capryltriglyceride, Undecyleenzuur.

 

Spreemyk Poederspray 125 ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Will Pharma. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn. Indien het produkt Spreemyk Poederspray 125 ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Will Pharma kunnen melden.

 

Spreemyk Poederspray 125 ml is een geneesmiddel. Het is belangrijk het buiten bereik van kinderen te bewaren en aandachtig de bijsluiter te lezen. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Zou U vragen hebben, raadpleeg dan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw huisarts.

 

 

 

 

 

Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen