U vind Beauty & Body aan de Kruitmolen 13 in Ouderkerk aan de Amstel (bij gebruik navigatie Amstelveen ingeven!). De Kruitmolen is een zijstraat ter hoogte van de loswal aan de Amsteldijk-zuid en per auto alleen via de Amsteldijk te bereiken. De afstand tot de ring Amsterdam bedraagt ong. 5 km (5 min.), tot Haarlem ong. 20 km (15 min.), tot Utrecht ong. 30 km (20 min.) en tot Schiphol ong. 10 km (10 min.)

Vanaf Ouderkerk (A2) volgt u de Burgermeester Stramanweg tot over de brug over de Amstel (de Burg.Stramanweg gaat hier over in de Oranjebaan). Na ong. 200m. gaat u linksaf de Amstelslag op, richting Nes aan de Amstel. U komt langs de Amstel te rijden en slaat 150m na het passeren van het  A9 viaduct, rechtsaf de Kruitmolen in (het toegangshek naar Lute en Vitra rijdt u dus voorbij).

 
Vauit Amstelveen kunt u met de fiets net voorbij de bocht (burg. Boersweg) nabij Ziekenhuis Amstelland het fietspad richting de A9 volgen. Dit komt  uit op de Kruitmolen. Halverwege de huizenrij aan het einde rechts vindt u Studio Roschar. Met de auto of komend vanaf de A9 neemt u de afrit Ouderkerk aan de Amstel en volgt u vanaf ziekenhus Amstelland de borden "Nes aan de Amstelpasseert.U passeert de Emergohal en gaat aan het einde van "Langs de Akker"  linksaf de Amsteldijk -Zuid op richting Ouderkerk. U rijdt door tot 150m vóór het A9 viaduct en slaat dan linksaf de Kruitmolen in. 
 
Studio Roschar is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf de brug bij de Amstel (halte buslijn 175) is het ongeveer 10 minuten lopen. Vervolg de weg in de richting Amstelveen en ga linksaf de Amstelslag op, richting Nes aan de Amstel. U komt langs de Amstel te lopen en slaat 150m na het passeren van het  A9 viaduct, rechtsaf de Kruitmolen in (het toegangshek naar Lute en Vitra gaat u dus voorbij).  Komend uit Amstelveen met buslijn 149, stapt u uit aan het einde van "Langs de Akker". Ga linksaf de Amsteldijk Zuid  op en loop in 8 minuten tot u ong. 150m vóór het viaduct van de A9 linksaf de Kruitmolen inloopt.
 
Let op: op de Amsteldijk geldt een snelheidslimiet van 30km p/u en alle verkeer van rechts, dus ook fietsers, heeft voorrang!
 
Beauty & Body
Kruitmolen 13
1184 VX Ouderkerk aan de Amstel (gemeente Amstelveen)
Tel. 020 496 7308 / 06 2266 7802
 
N.B. Bij afwezigheid of klanten in de praktijk wordt de telefoon niet aangenomen. Spreekt u dan a.u.b. het antwoordapparaat in.