rozenwater1ltr
Rozenwater 1 ltr
Artikelnummer: 89017
€ 10,95 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende

Rozenwater is een 100% natuurlijk product met vele gebruiksmogelijkheden: Het is het bijproduct van het destillatieproces waarbij rozenblaadjes tot de zeer kostbare rozenolie worden verwerkt. Rozenwater heeft een uiterst zacht en mild, reinigend en verzorgend karakter voor de huid. Bovendien heeft de intens heerlijke geur een betoverende uitwerking. Rozenwater is geschikt voor alle huid en haartypen; ook voor de extreem gevoelige huid!

 

  • - Gebruik rozenwater voor het reinigen en ontspannen van de (droge en extra gevoelige) huid ’s morgens en ’s avonds met een wattenbol of reinigingspad.
  • - Een watje met rozenwater een kwartiertje op de ogen leggen is een probaat middel tegen wallen.
  • - De kalmerende werking maakt rozenwater heel geschikt om haar- en gezicht maskers mee te geven of aan te maken. Er zijn op het web diverse recepten te vinden voor zelf te maken hand- en gezichtscrèmes waarbij rozenwater een onmisbaar ingrediënt is.
  • - In de warme zomermaanden kan rozenwater, in een verstuivergebruikt worden als heerlijke body- of facial mist.
  • - Door het haar na een shampoobeurt na te spoelen met rozenwater krijgt het een natuurlijke glans doordat het de haarschubben sluit.
  • - Voeg rozenwater toe aan het badwater en geniet van de kalmerende werking op de huid. Kan na het baden de huid heerlijk geurend verzachten, verzorgen en verfrissen.

 

 

 

Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen