ghenpreodorantantitranspiratiecreme15gr
Ghen pre-odorant anti-transpiratie creme 15 gr.
Artikelnummer: 216006
€ 9,95 inclusief BTW
Prijs per stuk
Omschrijving
Vertel het een bekende
 
Dit product is helaas niet meer te bestellen, de fabrikant is ermee gestopt. We zijn hard op zoek naar een alternatief
 
Voorkomt en neutraliseert transpiratiegeur al bij het ontstaan
De ongewenste geur van transpiratievocht wordt veroorzaakt door micro-organismen, die op de huid leven en invloed hebben op dat vocht. Ghen bestrijdt de oorzaken rechtstreeks. Voorkomt en neutraliseert ze al bij het ontstaan.

Een creme van zuivere, natuurlijke samenstelling
Ghen is in cremevorm omdat de drijfgassen van een spray schadelijk kunnen zijn voor de huid. Bovendien waarborgt een creme de zuiverheid van de naturlijke componenten, waaruit Ghen is samengesteld.

Ghen bedekt of maskeert transpiratiegeur niet
Het bedekken , het wegstoppen van een geur, met een ander geurtje is geen blijvende oplossing. Gehn is maar heel licht geparfumeerd en pakt de echte oorzaak aan. Een kleine hoeveelhed Ghen aanbrengen is daarvoor voldoende.

Ghen vlekt niet en voorkomt transpiratievocht
Gehn is absoluut zuiver en schoon voor huid en kleding. Het transpiratievocht, dat natuurlijk wel normaal zijn weg moet vinden, blijft volkomen helder en kan geen kringen in de kleding veroorzaken. ook heeft het geen invloed op de kleuren van textiel. Bij het aanbrengen van Ghen merkt u dat het aan de handen plakt. Dit komt omdat het niet oplost in water. Dat is maar goed ook, anders zou het oplossen in het transpiratievocht en de werking verliezen. Als u na gebruik van Ghen de handen goed wast met zeep kleven ze niet meer.
( bron : folder Ghen 2008)

Ingredienten: 
Capryllic/ capric Triglysceride and steralkonium bentonite and proplene carbonate, petrolanum, zinc oxide, petrolanum, lanolin, lanolin alcohool, laureth 4. benzalkonium cloride, cetraria islandica, usnea barbata 
( bron verpakking Ghen 2009)
Hieronder kunt de naam en emailadres invullen van een bekende die u wilt attenderen op het onderstaande artikel.
Uw naam:
Uw Emailadres:
 
Naam ontvanger:
Emailadres ontvanger:
Versturen