Ja, de webwinkel is juist bedoeld voor particuliere consumenten! Bij het bestelformulier staat wel een mogelijkheid om een bedrijfsnaam in te vullen maar verplicht is dit dus beslist niet!

Cosmetics.nl levert aan particulieren en is depositaire van o.a. Laneche, JPR, Henriëtte Faroche, Courtin Tea Tree Oil, Tyro, Make-up Studio, Creative, China Glaze en Kersepitje en levert deze producten aan particuliere consumenten. Ook hebben wij allerhande accessoires zoals make-uppenselen, sponsjes, pincetten e.d. die niet onder een bepaald merk vallen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment etherische- en massageolieën, kersepitkussentjes en vele EHBO en sportverzorgingsartieklen.  Verwante artikelen die niet op de site staan kunnen wij u mogelijk toch leveren, neem bij vragen even telefonisch (020 496 7308) of per e-mail (info@cosmetics.nl) contact op.

Voor (aankomende) schoonheidsspecialisten en pedicures geldt dat zij bij veel leveranciers pas producten kunnen bestellen als er een starterspakket wordt aangeschaft en daarna regelmatig bestellingen worden gedaan. Ook is voor het direct bij groothandels bestellen een Kamer van Koophandel inschrijving vereist. Wanneer u nog niet zover bent maar wel bepaalde artikelen nodig heeft, kunt u contact opnemen want voor starters hebben wij wel mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief te leveren.