Helaas zijn op dit moment verschillende producten van de merken Tyro, Henriette Faroche en Courtin niet of beperkt leverbaar:

Tyro is met een restyling bezig. Daarom kan het voorkomen dat bepaalde artikelen, tijdelijk, niet of met vertraging leverbaar zijn. Ook zullen diverse verpakkingen veranderen en enkele artikelen komen te vervallen. Wij proberen zo veel mogelijk te vermelden wat de status van artikel is maar dit is niet altijd tijdig bekend. Het kan voorkomen dat iets niet of slechts vertraagd leverbaar is of dat de nieuwe verpakking afwijkt van de afbeelding op de site. Wij vragen uw hiervoor uw begrip. 

Ook Henriette Faroche en Courtin ondervinden nog steeds leveringsprobleen voor bepaalde producten als gevolg van de veranderende Europese regelgeving medio april 2016 . Hier worden nieuwe batches van producten nu al op aangepast met als gevolg dat verschillende producten momenteel niet of beperkt leverbaar zijn. Dit staat zoveel mogelijk aangegeven bij de betreffende artikelen en/of het is onmogelik het betreffende artikel in uw winkelmandje te plaatsen. Zie voor de uitleg over de Europese regelgeving ook dit artikel in het vakblad 'De Schoonheidsspecialist'

 

Wilt u zeker weten dat het door u bestelde artikel snel leverbaar is, stuur dan een bericht naar info@cosmetics.nl