We hopen dat u er begrip voor heeft dat er vele verzoeken om monstermateriaal en prijzen voor loterijen en dergelijk binnenkomen en dat het daarom vrijwel onmogelijk is deze allemaal te honoreren.

Prijzen beschikbaar stellen voor goede doelen, loterijen en dergelijke doen we uitsluitende binnen de regio Ouderkerk aan de Amstel - Amstelveen en alleen aan instellingen en verenigingen waar Studio Roschar- cosmetics.nl een binding mee heeft. Niet omdat we andere initiatieven geen warm hart toedragen maar omdat wij als klein bedrijf geen budget hebben om op de gevraagde grote schaal bijdragen te leveren. Wilt u als ’buur’ een aanvraag doen, stuur dan een bericht aan info@cosmetics.nl of bel met 020 496 7308

Monstermateriaal in de vorm van sachets en miniaturen is van verschillende merken beschikbaar maar moet door ons tegen betaling worden ingekocht worden en ook de verzendkosten hiervan lopen flink op. Bovendien is het, omdat wij uw huidtype niet kennen, onmogelijk om uit de enorme sortering materiaal een goede keuze te maken. Een aanvraag voor, uitsluitend, gratis monstermateriaal wordt dan ook niet verwerkt.

Wel wordt met elke productbestelling gratis wat relevant monstermateriaal meegestuurd. Mocht u interesse hebben voor een specifiek monster dan kunt u dit op uw bestelformulier aangeven, indien mogelijk wordt dit zeker gehonoreerd.

We hebben  van verschillende merken diverse proefpakketten samengesteld, deze kunt u via deze site bestellen. Bent u op zoek naar iets speciaals dan stuurt u een mailtje naar info@cosmetics.nl. Wij laten u dan z.s.m. weten of wij aan uw verzoek kunnen voldoen en welke kosten  er aan verbonden zijn. Twijfelt u over uw huidtype en de juiste verzorging? Maak dan een afspraak voor een behandeling bij Studio Roschar of een schoonheidsspecialist in uw omgeving en laat uw huid deskundig beoordelen. De schoonheidspecialist kan u een passend verzorgingsadvies geven.

Voor een geweldige “meidenavond” kunnen wij u de zeer uitgebreide proefset van Henriëtte Faroche  aanbevelen. Deze bevat de miniaturen milk, lotion en crème van alle basis en speciaallijnen. Verder bevat de set o.a. proefsachets scrub, oogcréme, handcrème en gekleurde dagcrème. Hierbij ontvangt u ook uitgebreide productbrochure waarin alle producten en hun toepassing zijn opgenomen. Voor 11 á 12 personen is dit qua reiniging en verzorging ruim voldoende maar scrub e.d is mogelijk wat krap. We kunnen dit pakket speciaal voor een "meidenavond" gratis aanvullen met extra sachets scrub, oogcréme, handcrème e.d. Vermeld dan wel op het bestelformulier bij mededelingen "meidenavond".

Voor de kleurcosmetica leveren wij uitsluitend het zeer professionele merk Make-up Studio dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kent. Hiervan is geen monstermateriaal beschikbaar.