Als u in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel woont (afstanden: Amsterdam 12 km, Haarlem 25 km, Utrecht 35 km) is de zekerste en snelste manier natuurlijk om uw bestelling af te halen. Het is wel verstandig om van te voren even te bellen (020 496 7308) om zeker te weten dat de gewenste artikelen op voorraad zijn én om een afspraak te maken. De praktijk wordt namelijk maar door één persoon bemand en wanneer deze afwezig is of met een behandeling bezig kunt u niet terecht. 
 

Ook als persoonlijk afhalen niet mogelijk of onhandig is kunt u gerust zijn: Studio Roschar is makkelijk traceerbaar via o.a. de Kamer van Koophandel en is een kleine maar zeer betrouwbare onderneming. Bovendien hebben we op servicegebied een naam hoog te houden en zullen altijd ons best doen de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer een artikel onverhoopt, tijdelijk, niet meer leverbaar is wordt u hierover altijd ingelicht. Zonodig wordt het teveel betaalde bedrag retour gestort.
 

Natuurlijk moet er van beide zijden vertrouwen zijn maar omdat in wij in het verleden te vaak werden geconfronteerd met onbetaalde facturen vragen we om vooruitbetaling. Een groot bedrijf kan namelijk een incassobureau inschakelen maar voor een klein bedrijf als cosmetics.nl is dat niet te betalen. Durft u het risico echt niet aan, kom dan langs of bestel onder rembours (kies een willekeurige betaalwijze: Ideal/overschrijving/creditcard en vermeld onder mededelingen "onder rembours") Vanwege de hogere verzendkosten die TNT voor rembourzendingen rekent, betaalt u dan ongeacht het bestelbedrag € 15,95 aan verzend -en handlingkosten. U ontvangt per mail een bestelbevestiging met het totaalbedrag. De remboursbestelling wordt pas verzonden als u per mail een bevestiging stuurt.
 

Een bestelling die voor 12.00u op een werkdag (per Ideal) betaald is gaat in principe nog diezelfde dag de deur uit en kan een dag later bij u in huis zijn. Als er tijd zit tussen het doen van de bestelling en de betaling, er sprake is van weekend of feestdagen, een tijdelijk niet leverbaar artikel of een vertraging bij TNT (komt soms voor), kan het iets langer duren. Gemiddeld heeft u uw pakket binnen 5 werkdagen na betaling in huis.