Dr. A. Molenaar   

 

De man achter de cosmetica van TYRO is Dr. A. Molenaar. Na ruim 35 jaar actief te zijn geweest binnen de plastische- en esthetische chirurgie besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Geïnspireerd door patiënten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote en tevens assistente Antoinette Molenaar, de uitgebreide en uitgebalanceerde cosmetica lijn van TYRO, op basis van hoogwaardige werkzame stoffen, ontwikkeld.  Lees meer.....

Alle producten van TYRO zijn hypo-allergeen. TYRO test niet op dieren. Voor een overzicht van bestelkortingen en verzendkosten klikt u hier.

 

Let op: Tyro is met een restyling bezig. Daarom kan het voorkomen dat bepaalde artikelen, tijdelijk, niet of met vertraging leverbaar zijn. Ook zullen diverse verpakkingen veranderen en enkele artikelen komen te vervallen. Wij proberen zo veel mogelijk te vermelden wat de status van artikel is maar dit is niet altijd tijdig bekend. Wij vragen uw hiervoor uw begrip.