De finishing touch!

Fel of juist heel discreet… effect heeft blush altijd.

De ene blush is de andere niet
Blush kan je op ontelbare manieren gebruiken. Je kunt kiezen voor een natuurlijke oranjerode tint om je gezicht diepte en kleur te geven. Of je kunt gaan voor bijzondere effecten. Door verschillende tinten blush met elkaar te combineren krijg je een heel geraffineerde look. Je kunt ook lichtpunten creëren door wat glanzende blush (in crème- of glossvorm) op je jukbeenderen of net onder het oog aan te brengen. En blush moet lang niet altijd op de jukbeenderen aangebracht worden. Door de kleur hoger of lager aan te brengen, kan je heel interessante resultaten bereiken.

Tips om van te blozen

 • Soft en geraffineerd:
  Breng een laag rozerode blush aan op je wangen en gebruik een foundation die net iets lichter is dan je huid.
   
 • Blozend gezond:
  Strijk een oranjerode blush op je jukbeenderen in de richting je slapen, op je voorhoofd en het puntje van je neus. Kies lippenstift in dezelfde teint als je blush om het geheel ’rustig’ te houden.
   
 • Lichte uitstraling
  Blush hoeft niet altijd te ’knallen’. Volg je jukbeenderen met een lichte, nauwelijks zichtbare blush en breng hoog op je wangen een beetje glanzende blush aan.
   
 • Sweet
  Gebruik een zachte babyroze blush die je net onder het hoogste punt van je wangen aanbrengt (niet erop, want dan lijk je al snel een clown!).
   
 • ‘Gezichtsbedrog’
  Een klassieke oranjerode blush net onder je jukbeenderen, zorgt ervoor dat je gezicht smaller lijkt
   
  Gedurfd
  Voor wie niet bang is om met make-up te ’spelen’: combineer roze blush op je wangen met roze lippenstift

Helemaal af is de make-up als ook de nagels verzorgd zijn, ze zijn immers uw visitekaartje. Tot slot kiest u nog een geur die bij uw stemming en de gelegenheid past. Ook hier geldt: variëren en experimenteren houden het spannend!