Cosmetics.nl is een kleine maar zeer betrouwbare onderneming.

Cosmetics.nl heeft een naam hoog te houden zal zich beslist aan de afspraken houden. Bovendien is het bedrijf gemakkelijk traceerbaar; gegevens als adres, K.v.K. nummer, leveringsvoorwaarden enz. zijn duidelijk op de website terug te vinden en te controleren.  Cosmetics.nl houdt zich aan de voorwaarden en de gedragscode voor webwinkels. 

Op servicegebied is cosmetics.nl vooruitstrevend: we zullen altijd ons best doen de bestelling zo snel mogelijk te verzenden en eventuele vragen snel te beantwoorden. Wanneer een artikel niet voorradig is ontvangt u hierover bericht met een indicatie van de verwachtte leverdatum. Mocht een artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn dan wordt in overleg naar een alternatief gezocht en eventueel wordt het teveel betaalde bedrag retour gestort. Cosmetics.nl staat voor de kwaliteit van haar producten en geeft de garantie dat deze naar behoren kunnen worden gebruikt.

Betalingen worden via het veilige Ideal of Multisafepay verwerkt of u kiest voor het zelf aanmaken van een betalingsopdracht. Daarnaast worden alle persoonlijke inloggegevens versleuteld opgeslagen, waardoor het voor iedereen (ook hackers) onmogelijk is om deze te lezen of te kopiëren. Uiteraard worden deze gegevens niet aan derden ter beschiking gesteld.

Vind u vooruitbetalen toch eng? Uw bestelling afhalen mag ook. (afstanden: Amsterdam 12km, Haarlem 25 km, Utrecht 35 km)  Het is wel verstandig om van te voren even te bellen (020 496 7308) om zeker te weten dat de gewenste artikelen inderdaaad op voorraad zijn én om een afspraak te maken. De winkel/praktijk wordt namelijk beperkt bemand en wanneer niemand afwezig is of er is een klant in de praktijk dan kunt u niet terecht.


Onder rembours bestellen is ook een optie, U betaalt dan bij levering aan de postbode. Omdat dit de duurste vorm van verzenden is betaalt u, ongeacht het bestelbedrag altijd € 15,95 aan verzend & handlingkosten.