De producten uit de Intégral serie bevatten producten voor de reiniging van de huid. Deze lijn bestaat uit een reinigingswasgel om de huid te reinigen, twee verschillende oogmake-up removers waarmee make-up eenvoudig te verwijderen is en een zachte scrub en lysing om dode huidcellen en onzuiverheden van de opperhuid te verwijderen. Tevens bevat de Intégral lijn een massagecrème voor gelaat en lichaam en een hygiënische lotion met een laag alcohol gehalte van 35%, deze lotion helpt de micro-organismen op de huid te beheersen. De producten uit de Intégral lijn zijn geschikt om naast iedere productlijn te gebruiken en zijn geschikt voor ieder huidtype.
De producten uit de Intense lijn zijn speciaal ontwikkeld om de huid een extra stimulans te geven. Deze lijn bestaat uit diverse maskers, ampullen, een ooggel en een oogroller. Elk product heeft zijn eigen toegevoegde waarde en zal ervoor zorgen dat de huid optimaal gestimuleerd wordt.
Voor thuisgebruik zijn er 3 soorten maskers, namelijk een celherstellend masker, een hydraterend masker en een vitamine A-C-E masker. Er zijn 4 soorten ampullen, namelijk Liftende ampullen, Vitamine ampullen, Hydrovital ampullen en Jojoba ampullen.