• 0
 • Require BlockEditor assets -->Bestelkorting: bij een bestelbedrag vanaf € 50,- oplopende orderkorting en gerduceerde verzendkosten!

  deze maand 

  WELKOM BIJ COSMETICS.NL

  Webshop voor kwaliteitscosmetica van Courtin Tea Tree Oil, Henriëtte Faroche, Tyro, JPR, Laneche, Atamé, cosmetics, Make-up Studio, Everlash, Creative Nail, CND, Vinyllux, Shellac, EZ-flow, Laufwunder, Chemodis, Chi, Volatile, Dimanche, Hansaplast, Betadine, Mykored, Medisept, Foxx, Reymerink, make-up penselen, kwasten en sponsjes; instrumenten voor manicure en pedicure; massage en aroma olieën; ehbo, sportverzorging; verpakkingsmaterialen en boeken;

  Veel tips, trucs en info op het gebied van make-up, visagie, huidverzorging, haar-en huidproblemen, kunstnagels en massage. Elke maand nieuwe acties, aanbiedingen en gratis extra's.

  Snelle levering en lage verzendkosten: bestellingen, gedaan op werkdagen, voor 12.00u en betaald met Ideal of creditcard, heeft u in principe binnen 48 uur in huis. Dit m.u.v. niet voorradige producten/grotere hoeveelheden en artikelen met een slak-icoon. Vanaf € 50,- 3% orderkorting + gereduceerde verzendkosten. Klik hier voor een volledig overzicht van kortingen en verzendkosten.

   

  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 
  Elke huidverzorging begint met een goede reiniging. De reiniging dient allereerst om onzuiverheden weg te nemen, maar heeft daarnaast de doelstelling om de huid ontvankelijk te maken voor de behandeling zodat alle werkzame stoffen diep in de huid kunnen doordringen. De Lanèche Pre Care reinigingsproducten bevatten actieve werkstoffen die de huid tevens verzorgen en voeden. Deze dubbele functie van de reinigingsproducten is vrij uniek en zorgt ervoor dat de huid ook na het reinigen zacht, soepel en in balans blijft. De Pre Care lijn bestaat uit vitaminerijke en zuurstofrijke reinigingsmilks, lotions, een cleansing foam en tonic, eye make-up remover, peeling en scrub en een antibacteriële lotion. De producten zijn afgestemd om verschillende huidtypes.

  Laneche Pre Care Reinigingsmousse 200ml

  Laneche Pre Care vitaminerijke reinigingsmilk 200ml

  Laneche Pre Care vitaminerijke lotion 200ml

  Laneche Pre Care zuurstofrijke reinigingsmilk 200ml

  Laneche Pre Care zuurstofrijke lotion 200ml

  Laneche Pre Care oogmake-up remover 200ml

  Laneche Pre Care Bi-phase oogmake-up remover 200ml

  Laneche Pre Care gezichtspeeling 50ml

  Laneche Pre Care gezichtsscrub 50ml

  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 
  Mobiele weergave