HF Complete set Hyposence

11651
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

zeer gevoelige huid

Hyposence hydrofiele olie (200ml) en créme (50 ml) samen met diverse samples en de Hyposence brochure in een voordelige set met minimaal 10% korting op de prijs van de losse producten.

De Hyposence serie is een serie specifiek voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. Deze huid moet beschermd worden tegen invloeden als zon, warmte, kou, droge lucht, luchtverontreiniging en tal van andere factoren waar een gevoelige huid op kan reageren. Deze huid kan ook trekkerig aanvoelen. Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hyposence 24-uurs crème, peeling en serum. Voor de reiniging van uw huid is er de Hyposence hydrofiele olie. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

De hydrofile olie (200ml), créme (50 ml) de peeling (50 ml) én het serum (50ml)uit de Hyposencelijn + diverse samples en een brochure waarin alle producten staan omschreven samen in een handige voordeelset met minimaal 10% korting op de prijs voor de losse producten.