Henriëtte Faroche

De kracht van de natuur!

 

Een zeer uitgebreide en professionele huidverzorgingslijn voor zeer betaalbare prijzen!

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur! Voor elke huidtype zijn er reinigingsproducten, crèmes en diverse aanvullende verzorgingsproducten die zijn voortgekomen uit een combinatie van oeroude wetenschap van zuivere, plantaardige producten en de nieuwste inzichten in huidverzorging. Tijdens de behandelingen bij Beauty & Body wordt Henriëtte Faroche als huismerk gebruikt en voor thuisgebruik is een zeer uitgebreid assortiment voor ieder huidtype beschikbaar waarmee de meest optimale behandeling voor uw huid thuis kan worden voortgezet.

Faromatique

Uniek binnen het Henriëtte Faroche assortiment is de Faromatique productlijn. Specifieke natuurlijke oliën, essentiële oliën, plantenextracten en vitamines samengevoegd zodat de Faromatiques probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype. Meng het Faromatique concentraat met het basismasker of de basisgel voor het creëren van unieke behandelingen.

Henriëtte Faroche test niet op dieren (lijst van Proefkoneen). Voor algemene huidverzorgingsadviezen kijkt u bij Tips,Trucs & Info / huidverzorging thuis.