• 0
 • Require BlockEditor assets -->Bestelkorting: bij een bestelbedrag vanaf € 50,- oplopende orderkorting en gerduceerde verzendkosten!

  deze maand 

  WELKOM BIJ COSMETICS.NL

  Webshop voor kwaliteitscosmetica van Courtin Tea Tree Oil, Henriëtte Faroche, Tyro, JPR, Laneche, Atamé, cosmetics, Make-up Studio, Everlash, Creative Nail, CND, Vinyllux, Shellac, EZ-flow, Laufwunder, Chemodis, Chi, Volatile, Dimanche, Hansaplast, Betadine, Mykored, Medisept, Foxx, Reymerink, make-up penselen, kwasten en sponsjes; instrumenten voor manicure en pedicure; massage en aroma olieën; ehbo, sportverzorging; verpakkingsmaterialen en boeken;

  Veel tips, trucs en info op het gebied van make-up, visagie, huidverzorging, haar-en huidproblemen, kunstnagels en massage. Elke maand nieuwe acties, aanbiedingen en gratis extra's.

  Snelle levering en lage verzendkosten: bestellingen, gedaan op werkdagen, voor 12.00u en betaald met Ideal of creditcard, heeft u in principe binnen 48 uur in huis. Dit m.u.v. niet voorradige producten/grotere hoeveelheden en artikelen met een slak-icoon. Vanaf € 50,- 3% orderkorting + gereduceerde verzendkosten. Klik hier voor een volledig overzicht van kortingen en verzendkosten.

   

  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 

  Iedere huid gaaf met Atamé

  Dé methode voor probleemhuiden.

  Een thuisbehandeling voor mensen met huidproblemen zoals acné, irritaties, overgevoeligheid, etc. Oppervlakkige bestrijding van de problemen is dan niet genoeg. Het gaat vooral ook om het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw, gezond evenwicht ontstaat. Daarin precies zit het geheim van Atamé: het pakt oorzaak èn gevolg aan. Met als merkbaar resultaat binnen zes weken een gavere, zuivere, levendige huid. Voor iedereen, man, vrouw, jong en oud. Uw schoonheidsspecialiste of huidtherapeut kan adviseren welke tonic bij uw huid het meest geschikt is.  

  Atamé is een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. De zuiverheid betekent dat deze producten door iedereen gebruikt kunnen worden. Atamé veroorzaakt geen allergische reacties en bevat geen conserveringsmiddelen die vaak irritatie teweegbrengen. Het product is geschikt voor vrouwen en mannen, voor jonge en oudere huiden. Je mag deze producten zo vaak gebruiken als je wilt. Veelvuldig gebruik is nooit schadelijk; integendeel het verhoogt juist de werking ervan.

  Met de tonic wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd.Tegelijkertijd wordt de doorbloeding verhoogd, cellen geregenereerd, poriestructuur verfijnd en de uitscheidingsfunctie van de huid geactiveerd. Onder het huidoppervlakte verborgen afvalstoffen en irritatiefactoren komen naar boven en worden uitgescheiden. Dit dwingt de huid tot reacties, b.v. puistjes, pukkels, etterproppen en plaatselijke roodheid. Sommige huidproblemen kunnen tijdelijk verergeren. Dit hoort echter bij het zelfreinigingsproces van de huid. Wanneer de huid niet van belastende stoffen bevrijd wordt, kan de huid ook niet intens schoon worden, waardoor verbetering van de huid niet op gang komt.

  Met Atamé is tobben over uw huid voorgoed afgelopen. Atamé maakt resoluut een einde aan jeugdpuistjes, irritaties en andere huidgevoeligheden. Dat heet schoonheid van Atamé. Mooi zijn met een stralende, gezonde, frisse huid. De methode Atamé is in 1965 in Duitsland ontwikkeld door Dr.Herbert Beisler; van beroep apotheker en zeer actief in het ontwikkelen en produceren van specifieke huidverzorgingsproducten. Er bestaan verschillende varianten voor doelgerichte toepassing en de aanpak van huidaandoeningen met Atamé is heel eenvoudig. Het is raadzaam om, vooral in het begin van het gebruik, geen crèmes te gebruiken zodat de poriën niet verstopt raken door de loslatende huidcellen.

  Atamé is een zeer hoogwaardig, enkelvoudig en volkomen natuurlijk product zonder minerale en synthetische werkstoffen, een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen, een detoxprogramma voor de huid.

  Let op: De Ataméproducten zijn uitsluitend beschikbaar voor leveradressen binnen Nederland.

  Atamé Tonic Spezial 100ml

  Acnéhuid: reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding.

  Atamé Tonic Spezial 250ml

  Acnéhuid: reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding.

  Atamé Tonic Spezial 500ml

  Acnéhuid: reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding.

  Atamé Skin aktiv crème 100ml

  snel geïrriteerde, gevoelige huid met roodheid.

  Atamé Tonic Sensitive 100ml

  gevoelige, schilferige- en couperosehuid

  Atamé Tonic Sensitive 250ml

  gevoelige, schilferige- en couperosehuid

  Atamé Tonic Sensitive 500ml

  gevoelige, schilferige- en couperosehuid

  Atamé Super Sensitive crème 100ml

  droge, overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid

  Atamé Tonic Aktiv Forte 250ml

  bevat de meeste werkstoffen voor een extra intensieve werking.

  Atamé Tonic Aktiv Forte 100ml

  bevat de meeste werkstoffen voor een extra intensieve werking.

  Atamé Tonic Aktiv AM 250ml

  antiseptische werking tegen irritaties, huidschimmels en huideczeem.

  Atamé Opbouw/regeneratie crème 100ml

  vermoeide, droge, vochtarme huid

  Atamé Aloë Vera lotion plus 250ml

  overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid

  Atamé Aloe Vera Wash & clean lotion sensitive 150ml

  overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid

  Atamé Aloe Vera Reinigingsmelk150ml

  overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid

  Atamé Aloë Vera gel plus 100ml

  overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid

  Atamé Skin Care emulsie 150ml

  voor ieder huidtype, ontspant, kalmeert en beschermt tegen irritaties (b.v. puistjes, comedonen).

  Atamé Couperose Hyaluron crème100ml

  voor de rode, gevoelige huid met gebroken haarvaatjes

  Atamé Urea hyaluron creme plus

  droge, jeukende huid

  Atamé Vitamine Hyaluron Créme 24H

  voor elke huidtype
  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 
  Mobiele weergave