• 0
 • Require BlockEditor assets -->Bestelkorting: bij een bestelbedrag vanaf € 50,- oplopende orderkorting en gerduceerde verzendkosten!

  deze maand 

  WELKOM BIJ COSMETICS.NL

  Webshop voor kwaliteitscosmetica van Courtin Tea Tree Oil, Henriëtte Faroche, Tyro, JPR, Laneche, Atamé, cosmetics, Make-up Studio, Everlash, Creative Nail, CND, Vinyllux, Shellac, EZ-flow, Laufwunder, Chemodis, Chi, Volatile, Dimanche, Hansaplast, Betadine, Mykored, Medisept, Foxx, Reymerink, make-up penselen, kwasten en sponsjes; instrumenten voor manicure en pedicure; massage en aroma olieën; ehbo, sportverzorging; verpakkingsmaterialen en boeken;

  Veel tips, trucs en info op het gebied van make-up, visagie, huidverzorging, haar-en huidproblemen, kunstnagels en massage. Elke maand nieuwe acties, aanbiedingen en gratis extra's.

  Snelle levering en lage verzendkosten: bestellingen, gedaan op werkdagen, voor 12.00u en betaald met Ideal of creditcard, heeft u in principe binnen 48 uur in huis. Dit m.u.v. niet voorradige producten/grotere hoeveelheden en artikelen met een slak-icoon. Vanaf € 50,- 3% orderkorting + gereduceerde verzendkosten. Klik hier voor een volledig overzicht van kortingen en verzendkosten.

   

  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 

  nutraceuticals

  "Innovatieve voedingssupplementen voor een perfect gevoede huid en ultieme huidverbetering van binnenuit."

  Het drukke leven van alledag maakt het soms lastig om voldoende groenten en fruit te eten. Daarnaast is gezond en gevarieerd eten nog geen garantie dat we iedere dag precies de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Met TYRO Nutraceuticals vult u uw dagelijkse voeding optimaal aan. De ultra geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen zijn niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, maar zorgen ook voor maximaal functioneren, vernieuwen en herstellen van de huid. TYRO Nutraceuticals bevatten geavanceerde huideigen nutriënten in combinatie met vitaminen en mineralen, die nodig zijn voor een mooie en gezonde huid. Innovatieve voedingssupplementen voor een perfect gevoede huid en ultieme huidverbetering van binnenuit.

  TYRO ORAC 10.000 Superfood 30 caps

  Superfood Ultra Concentrate

  TYRO Supreme Anti-Age 30 caps

  Anti-Age Ultra Concentrate

  TYRO Ultimate Purifying 30 caps

  Purifying Ultra Concentrate

  !
  Mail Ons - Contactgegevens - Algemene Voorwaarden - Retourneren - Garantie en Klachten - Privacy - Nieuwsbrief 
  Mobiele weergave